Henk de Lange: 5.00 van 5 sterren, in 4 beoordelingen!
Henk de Lange
Gids Henk de Lange
Gids Henk de Lange

Na ruim 25 jaar in de ICT gewerkt te hebben, heb ik in 2020 besloten om volledig mijn passie te volgen bij het begeleiden van excursies en reizen in de natuur met bijzondere interesse in vogels. Ik heb de opleiding voor reisleider succesvol afgerond.

Ik ben opgegroeid in Hoogeveen en ging op jonge leeftijd al vaak de natuur in met mijn vader. Het Dwingelderveld was mijn favoriet, waar ik de laatste Korhoenders nog heb meegemaakt.

Bij Landschapsbeheer Drenthe hielp ik als IVN-vrijwilliger Weidevogels te beschermen in die provincie.

Eind vorige eeuw ben ik verhuisd naar de stad Groningen en woon daar met veel plezier met mijn gezin. In 2000 ben ik lid geworden van Avifauna Groningen en heb daarvoor de website gemaakt en beheerd tot 2015 als hoofdbeheerder. Daarvoor ben ik ook nu nog op de achtergrond actief en heb hiermee het erelidmaatschap ontvangen.

Tegelijkertijd ben ik ook de eerste jaren van 2000 vrijwilliger geweest bij het Groninger Landschap en heb meegeholpen het Leekstermeer team op te richten. Hier heb ik de nodige ervaring opgedaan met het begeleiden van excursies.

Tegenwoordig struin ik veel door de natuur en maakt daarbij ook graag foto’s ter herinnering aan de leuke tochten.
Mijn enthousiasme voor de natuur en de vogels wil ik dan ook graag met u delen door u mee te nemen op verschillende excursies in gebieden in de noordelijke provincies die ik goed ken.

Graag nodig u dan ook uit om samen met mij op stap te gaan naar het gebied van uw keuze en op een ontspannen manier te kijken en genieten van de vogels die we samen gaan ontdekken. Er valt altijd wel genoeg te zien, en maak de opwinding mee bij het zien van een zeldzaamheid of een voor u andere prachtige of aansprekende vogel, dat is hier allemaal mogelijk!

 

Klik op onderstaande knop om met mij uw excursie uit te laten voeren.

Klanttevredenheid, Henk de Lange
5 ster(ren)
100%
4 ster(ren)
0%
3 ster(ren)
0%
2 ster(ren)
0%
1 ster(ren)
0%

Maak hieronder uw keuze:

Enig resultaat

Enig resultaat