Gids worden op Birds4You.nl

Zelf Gids worden in 3 stappen!

Andrea de Vries
Andrea de Vries oprichtster van Birds4You.nl

Waarschijnlijk ken je het gevoel wel als je dit leest. Je wil wat doen met jouw kennis. En vogelexcursies of andere natuurexcursies geven lijkt je leuk (zo ging het bij mij wel tenminste). Of je maakt of verkoopt al prachtige producten die het helemaal zijn voor een vogel- of natuurliefhebber.

Maar alles wat komt kijken bij zelf een bedrijf beginnen, daar heb je geen zin in. En voor je ook maar ook maar 1 excursie gegeven hebt ben je al een hoop geld kwijt aan een site en alles daaromheen.

Die zorgen zijn niet meer nodig want je hoeft geen dure eigen site meer te laten bouwen en onderhouden, met moeilijke betaalsystemen en een boekingssysteem. Die staan hier al voor je klaar.

Want nu kan ook jij excursies aanbieden op Birds4you.nl

1 ✅ Je maakt Gratis een account aan op Birds4You.nl en meldt je aan als verkoper / aanbieder.

2 ✅ Je voegt jouw gegevens, winkelnaam en winkelbeschrijving toe waarin jij jezelf of jouw bedrijf voorstelt.

3 ✅ Je vult je winkel met je eigen vogelexcursies / natuurexcursies of andere voor vogel- en natuurliefhebbers aantrekkelijke producten. Eventueel met je eigen boeking kalender die je zelf kan beheren!

En je bent klaar, vanaf dat moment zullen je winkel met jouw excursies of producten op Birds4You.nl aangeboden worden. En dit kan allemaal zonder kennis van Internet of Websites. Zo kan jij je bezighouden met de dingen die je leuk vindt en waar je goed in bent. Uiteraard helpen wij je op weg met het opzetten van je winkel en excursies.

En hoe gaat het dan verder?

1 ✅ Een bezoeker van Birds4You.nl boekt een excursie of product van jou. De betaling gaat via de Internet kassa van Birds4You.nl. Jij hoeft dus geen moeilijke dingen te doen om betaald te krijgen ook dit is geregeld voor jou.

2 ✅ Als de betaling geslaagd is krijg je automatisch een e-mail met daarin alle details van de boeking of bestelling.

3 ✅ Één keer per maand maakt Birds4You.nl jouw deel van je verkopen over op je bankrekening. Zo simpel kan het zijn.

Meer weten?

Hier staan de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Staat je vraag er niet bij of wil je meer informatie? Gebruik dan het contact formulier.