Aanmelden als Gids / Verkoper / Aanbieder

Aanmelden als Gids of Verkoper

1 Registreer je op Birds4You.nl, vergeet niet de vinkjes te zetten om ook aanbieder te worden en akkoord te gaan met de voorwaarden.

Inloggen

Registreren

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacybeleid.

Heb je al een account op Birds4You.nl dan moet je daarmee hierboven aanmelden en kan je in het menu je aanmelden als Aanbieder / Verkoper.

Ben je al aangemeld met je account dan kan je nu direct in het menu de keuze maken om je aan te melden als Aanbieder / Verkoper op Birds4You.nl.

Na het registeren wordt je gelijk aangemeld met je nieuwe account. Je inloggegevens en wachtwoord worden naar je gemaild. Je krijgt een nieuwe optie in het hoofdmenu [Verkopers] hieronder kan je meer informatie vinden.

2 Wij gaan voor je aan de slag, je krijgt e-mail als je aanvraag is goedgekeurd of als er nog aanvullende vragen zijn. Na het goedkeuren kun je na het aanmelden (Inloggen) gelijk aan het werk met je nieuwe winkel. In het hoofdmenu staat een extra optie (Verkopers). Hier staat de verdere informatie.