Algemene Informatie

Algemene Informatie Vogelexcursies

Informatie Vogelexcursies

Een vogelexcursie vindt over het algemeen plaats in één van de drie Noordelijke Provincies van Nederland: Groningen, Drenthe en Friesland. Zoals bijvoorbeeld het Lauwersmeer en het Fochteloërveen. Ik ben hier bekend en ken de bekende maar ook minder bekende plekken waar het goed vogels kijken is. Uiteraard is het ook mogelijk in overleg met mij een excursie op maat te laten samenstellen voor u. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen. Uiteraard gaat er bij mijn excursies een Swarovski telescoop mee welke voor algemeen gebruik beschikbaar is. Tevens heb ik een aantal leen verrekijkers voor de deelnemers die zelf niet over een verrekijker beschikken.

Vervoer tijdens de excursies

De excursies vinden in principe plaats met de auto van de gids. Uiteraard is het ook mogelijk dat u in uw eigen auto achter de gids aanrijdt. Vanaf 4 personen zorgt u zelf voor extra auto’s. Als dat niet mogelijk of wenselijk is bieden ik het gebruik van een gehuurde personenbus aan. Dit kunt u aangeven bij de boeking van de vogelexcursie bij het afrekenen onder bestel notities. Ik neem dan contact op om e.e.a. af te spreken en factureer de bus apart. Ik bied tevens de mogelijkheid om u geheel kosteloos op te halen en af te zetten bij het NS hoofdstation in Assen of Groningen (maximaal 4 personen). De keuze van het station is afhankelijk van de geboekte excursie. Dit kunt u aangegeven bij de boeking van de excursie of eventueel via het contact formulier.

Prijzen privé vogelexcursie met Andrea:

Deze prijzen zijn vanaf prijzen voor een privé vogelexcursie van Birds4You 1 t/m 3 personen (€ 84,50 p.p. voor 2 deelnemers, € 56,33 p.p. bij 3 deelnemers). Bij grotere gezelschappen komt er een opslag bij. Een vogelexcursie voor 9 personen kost dan per persoon € 23,22. Tijdens het hoogseizoen (1 april tot 1 juli ) geldt er een opslag van € 20,= per dagdeel.

Mijn meest gewaardeerde vogelexcursies:

Wanneer u een privé vogelexcursie voor een hele dag boekt krijgt u € 20,= korting op de totaal prijs!