Excursie in Drenthe?

Ontdek Drenthe met een excursie van Birds4You.nl.

excursie Drenthe
Uw gids voor de excursie in Drenthe: Andrea de Vries

Een zeer ervaren gids neemt je mee naar de mooiste plekken. Er is de keuze uit een groep of privé excursie in Drenthe. Bij een privé excursie ga je alleen met de gids op stap in het gebied van je keuze. Bij een groepsexcursie is dit niet het geval, hier staat de locatie en tijd van de excursie vast. En bij een groepsexcursie ben je samen met andere vaak onbekende deelnemers.

Het maakt niet uit welke excursie je kiest, er gaat altijd minimaal 1 Swarovski telescoop mee. Heb je geen verrekijker? Ik heb altijd een aantal leenkijkers beschikbaar dus dat is geen probleem.


Wanneer gewenst, is het ook mogelijk om op aanvraag een maatwerk excursie in Drenthe te laten samenstellen. Bij een maatwerkexcursie neemt de gids jullie mee naar een locatie die jullie zelf graag willen ontdekken. Voor een maatwerk excursie kan het beste contact opgenomen worden via het contact formulier.

Gaan wij alleen vogels kijken?

Hoewel de nadruk uiteraard wel op vogels kijken ligt zullen wij in het algemeen ook veel leuke andere dingen zien. Denk aan zoogdieren, libelles en verschillende planten of paddenstoelen. Wat wij gaan zien is natuurlijk wel afhankelijk van het seizoen waarin de excursie plaatsvind. Na elke excursie krijg je een overzicht via de mail met de waargenomen vogels en andere interessante dieren.

Meer informatie over de verschillende excursies kan u vinden op de pagina’s van de excursie zelf. Ook kan u ook daar eenvoudig boeken.

Overzicht Privé excursie in Drenthe

Overzicht groep excursies in Drenthe