Fotokalender

Fotokalender met vogels

Zoek je een mooie fotokalender voor aan je muur? Dan is dit iets voor jou, een prachtige foto kalender met vogels. Een fotokalender moet niet alleen functioneel zijn maar ook een blikvanger. En deze kalender is dat, door de prachtige foto’s en de hoogwaardige gebruikte materialen. Een kalender moet ook praktisch zijn en dat is deze kalender zeker. Deze kalender is uniek en origineel want nergens anders verkrijgbaar. De meeste op Internet of in de winkel verkochte kalenders zijn dertien in een dozijn. Maar deze kalender niet omdat de op deze fotokalender gebruikte foto’s allemaal van eigen productie zijn. Deze kalender heeft een geheel eigen ontwerp en is met liefde gemaakt.

De gebruikte foto’s komen overeen met de maand

Waar op de meeste foto kalenders de foto’s niet overeenkomen met de maand is dat op deze kalender niet het geval. Elke vogel hoort bij de maand op de kalender. En het mooiste is dat deze vogels meestal in die maand ergens in Nederland te zien zijn! En dat kan ook niet anders want bijna elke foto op deze kalender is ook daadwerkelijk in die maand in Nederland gemaakt.

Foto kalender in meerdere formaten

fotokalender met vogels
Fotokalender A4 en A3 formaat (binnenkant)

De foto kalender met vogels is in twee formaten te bestellen. Het standaard formaat is staand A4 (21 x 30 cm) of op groot formaat staand A3 (30 x 42 cm). Hiermee is het standaard formaat al net zo groot als een groot formaat fotokalender bij de meeste andere kalender aanbieders. Wil jij jezelf of een ander echt verwennen? Dan is de grote kalender op A3 een echte blikvanger in elke woning.

Elke kalender is individueel gedrukt voor je in Nederland. Er worden geen kalenders weggegooid omdat er geen voorraad is. Dat is beter voor het milieu. Verzending gaat naar het door jou gewenste adres en ook naar het buitenland is mogelijk. Daarnaast kan je de kalender in Groningen afhalen, dan zijn er geen verzendkosten.

Met aandacht voor kwaliteit

Om de kalender goed op te kunnen hangen is deze aan de bovenkant voorzien van een stevige ophang spiraal. Om deze spiraal kan je de fotokalender omklappen naar de volgende maand. Bij deze kalender dus geen lelijke spiraal in het midden door de foto.

De kalender is gedrukt op hoogwaardig dik papier met een prachtige matte glans, hierdoor komen de foto’s veel mooier uit en spiegelt de kalender niet wanneer er licht op valt. Op de kalender onder de foto is ruimte genoeg voor aantekeningen, zo vergeet je nooit meer de belangrijke gebeurtenissen.