Fotokalender

Fotokalender 2019

Fotokalender
Kalender 2019 Voorblad

Ook dit jaar is er weer een prachtige fotokalender van Birds4You.nl verschenen. Met nieuwe vogel foto’s en uiteraard genoeg ruimte om te schrijven. Tevens als extra service nu ook de mogelijkheid om iedere foto uit de kalender na te bestellen. En dat op de afmeting en het materiaal van uw keuze! Dus zelf uitknippen en inlijsten hoeft niet meer.

Exclusief

De gebruikte foto’s op de kalender zijn van eigen hand dus die komt u op geen enkele andere vogelkalender tegen. Dat maakt deze kalender 2019 extra exclusief. Elke foto is voorzien van de soortnaam, zowel de Nederlandse naam als de wetenschappelijke naam.

Groot formaat

De fotokalender is staand op groot formaat A3 (30 x 42 cm) afgedrukt. En wordt binnen 3 werkdagen bezorgd. Onder elke foto is voldoende ruimte om al uw afspraken op te schrijven. Daarnaast is de kalender voorzien van een stevige ophang spiraal. Uiteraard staan de feestdagen in de kalender.

Speciaal voor u

Elke fotokalender wordt speciaal voor u gedrukt, direct nadat u de bestelling heeft geplaatst. Zo hoef ik geen kalenders op voorraad te houden, en dus eventueel later weg te gooien. Dat is wel zo goed voor het milieu!

Bestel hier de fotokalender 2019

Bestel hier de foto’s uit de vogelkalender 2019

Niet beschikbaar

Foto’s van de vogelkalender 2018

Niet beschikbaar