Kortingscode van Birds4You.nl

Kortingscode

Kortingscode van Birds4You.nl

Met enige regelmaat krijg ik vragen over korting op mijn excursies of andere producten. Vaak vraagt men dan of er ook een kortingscode is. Of zijn er vragen over kortingscodes die men op korting sites gevonden heeft. Ik geeft uiteraard met regelmaat korting op mijn excursies etc. maar de kortingen en kortingscodes die op andere sites te vinden zijn werken niet bij mij en zijn gewoon fake.

Waar kan ik de kortingscode dan wel vinden?

Normaal gesproken mail ik alleen kortingen en kortingscodes naar mijn nieuwsbrief lezers. In een enkel geval publiceer ik een speciale korting of kortingscode op de Facebook pagina van Birds4You.nl. Ook heb ik soms een leuke winactie met prijsvraag op Facebook.

Hoe kan ik aan kortingen / kortingscodes van Birds4You.nl komen?

Om er zeker van te zijn dat je op de hoogte blijft van nieuwe en lopende kortingsacties raad ik je aan je in te schrijven op mijn nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van nieuwe vogelexcursies en producten,  en andere leuke wetenswaardigheden over vogels. En uiteraard krijg je dan in de mail alle kortingen die ik voor mijn nieuwsbrief lezers heb.

Klik op onderstaande knop om je in te schrijven op mijn nieuwsbrief en mis geen korting meer.

 

En wil je echt helemaal zeker weten dat je ook geen speciale winacties mist, dan is het verstandig dat je ook mijn Facebook pagina gaat volgen. Klik daarvoor op de onderstaande link.

Facebook pagina Birds4You.nl Klik hier >>>>