Persbericht Nationale Vogelweek 2016 Birds4You.nl

Logo
Dé vogelexcursiespecialist.

Persbericht
Vogelweek 2016 Banner Birds4You.nl

Vogels kijken op het Noordsche Veld bij Norg en tussen Drentsche Aa en Noordlaarderbos

In het kader van de Nationale Vogelweek (14 t/m 22 mei) zijn er in heel Nederland vogelexcursies. In Drenthe en Groningen organiseert Birds4You.nl op 20 mei om 19.30 uur een wandelexcursie op het Noordsche Veld bij Norg, en op 21 mei om 18.50 uur een wandelexcursie van Drentsche Aa naar Noordlaarderbos. Tijdens deze leuke wandelexcursies maakt u kans op het zien van bijzondere vogels als ijsvogel, blauwborst, rietgors, sprinkhaanzanger, grutto, torenvalk, en roodborsttapuit. Meer informatie over, en aanmelden voor deze excursies gaat eenvoudig via de site Birds4You.nl of via de site van de Nationale Vogelweek.

In de Nationale Vogelweek kan iedereen in Nederland ervaren hoe rijk ons land is aan vogels en hoe leuk en spannend het is om vogels te kijken. Door het hele land zijn er vogelexcursies en ontdekken natuurliefhebbers onder begeleiding van ervaren vogelkenners de meest verbazingwekkende vogels in het wild. De excursies zijn laagdrempelig van opzet met veel uitleg. De Nationale Vogelweek wordt georganiseerd door Vogelbescherming Nederland in samenwerking met Sovon vogelonderzoek, vogelwerkgroepen en andere natuurorganisaties.

Birds4You.nl is gespecialiseerd in vogelexcursies in Noord Nederland. Ook buiten de Nationale Vogelweek kan er een excursie, of een beginnerscursus ‘Vogels kijken’ worden geboekt, waarbij de nadruk wordt gelegd op een kleine groep, met veel tijd voor persoonlijke aandacht en wensen. Boeken kan snel en eenvoudig via onze site Birds4You.nl

Download dit persbericht hier als pdf.