prive excursie

Prive excursie

Prive excursie?

Dan ga je mee met Birds4You! Een prive excursie is de specialiteit van Birds4You. Of je nu alleen gaat of met een klein groepje bekenden. De privé vogelexcursie is voor iedereen geschikt ervaren of onervaren vogelspotter het maakt niets uit. Bij elke prive excursie gaat er een premium telescoop mee zodat je alles ongekend dichtbij kunt zien, ook die ene vogel die door de kijker alleen maar een bruin stipje is.

Een prive excursie is echt privé bij mij.

Bij een prive excursie van Birds4You wordt je nooit samengevoegd met andere deelnemers. Je bent dus echt alleen of met je eigen gezelschap op pad. Daardoor is er ook altijd voldoende aandacht voor de wat minder ervaren vogelspotter en pas ik het tempo geheel aan jou of je gezelschap aan. Wanneer je al ervaren bent is dat geen probleem dan gaan we wat sneller.

Geen verrekijker?

Heb je geen eigen verrekijker of een kijker van wat mindere kwaliteit? Daarvoor heb ik voor de deelnemers aan een privé excursie van mij altijd een aantal prima leenkijkers beschikbaar. Na het reserveren neem ik ongeveer een week voor de privé excursie altijd contact op om te informeren of er behoefte is een leenkijker.

Na de excursie krijg je altijd een soortenlijst van de vogels en eventueel andere leuke waarnemingen die wij gedaan hebben.

Voor meer informatie klik je op een excursie van je keuze hieronder. Bij iedere excursie staat alle informatie en kan je ook snel en eenvoudig reserveren.

Overzicht privé excursies

De laatste beoordelingen van mijn privé excursies