Foto op Berkenplex nabestellen

60,00173,00

Een foto op Hout is een natuurlijke keuze

Net als een foto op canvas is een foto op hout al een erg oude methode om muurdecoraties te maken. Al honderden jaren terug maakten schilders gebruik van dit natuur product.
Leonardo da Vinci gebruikte het om de Mona Lisa te schilderen deze is gemaakt op een paneel van populierenhout. Elke houtsoort heeft een eigen structuur, de nerf genoemd. Zo krijgt een foto op hout een prachtige eigen natuurlijke uitstraling.

Wat is een foto op Hout?

Deze afdruk wordt gemaakt op Berkenplex, daarom zijn de noesten minder zichtbaar in tegenstelling tot andere houtsoorten.
Bij Berkenplex wordt de kleur wit standaard NIET mee afgedrukt! De kleur wit wordt dus vervangen door de houtkleur en hout structuur. Door voor Whitewash te kiezen krijgt het hout een witte onderlaag, hierdoor komt de kleur wit wel weer naar boven in de afdruk.
Tevens zijn eventuele noesten door de Whitewash behandeling minder opvallend. Wanneer je kiest voor een fotoafdruk op hout dan is dat bij mij in dit geval met Whitewash.

Elk werk wordt geleverd met een beugel en schroeven om het aan op te hangen.

Snel in huis

Meestal heb je jou bestelling binnen 5 werkdagen na het bestellen in huis. Elke afdruk wordt speciaal op jouw wensen aangepast gemaakt.

De geleverde foto heeft uiteraard geen Birds4You.nl logo. Die is op deze foto’s gezet tegen illegaal kopiëren.

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag: