Groeps vogelexcursie op locatie

129,00

Groeps vogelexcursie op locatie.
Vanaf 2 t/m 8 deelnemers, uit te breiden tot maximaal 15 personen.

Niet beschikbaar

Categorie:

Beschrijving

Groeps vogelexcursie in Drenthe, Groningen of Friesland

Deze groeps vogelexcursie is bijvoorbeel voor een camping of horeca bedrijf  die in de omgeving van het bedrijf een vogelexcursie aan de gasten wil aanbieden. Maar deze groeps vogelexcursie is ook zeer geschikt als bedrijfsuitje.  In overleg met u stellen wij de excursie samen en nemen wij uw gasten of werknemers mee. Dit is al mogelijk vanaf 2 t/m 8 deelnemers. En aanvullend uit te breiden tot maximaal 15 deelnemers.

Wij bieden uw gasten een excursie van 2 a 2,5 uur, waarbij we in de omgeving van uw bedrijf vogels gaan kijken. Voorkennis van vogels is niet noodzakelijk, deze excursie is voor iedereen geschikt. Wij hebben voor deze excursie ook een aantal leenkijkers beschikbaar.

Uiteraard gaat ook onze Swarovski telescoop mee, een ervaring voor iedereen die nog nooit een vogel zo mooi van dichtbij heeft gezien!

De kosten van deze vogelexcursie zijn inclusief de reiskosten van ons tot een maximum van 100 km  totaal heen en terug (dus 50 kilometer enkele reis), gerekend vanaf de G. Sterringastraat in Groningen. Birds4You.nl op Google maps, bij een grotere afstand rekenen we € 0,18 per km voor de extra gereden kilometers.

Wanneer u meer dan 8 deelnemers hebt voor uw excursie dan is het mogelijk deze extra bij te boeken. Dit kan ook uiteraard ook in een later stadium!

Wij nemen maximaal 15 deelnemers mee op onze groeps vogelexcursie, anders worden de groepen te groot om iedereen van de vogels te laten genieten, en door de telescoop te laten kijken.

Als u meer deelnemers hebt is het uiteraard mogelijk de excursie te herhalen.

U kunt deze excursie eenvoudig boeken via de boekingskalender. U hoeft bij de Extra’s niet het aantal personen aan te geven. De standaard instelling is 1 persoon maar geldt voor deze boeking voor 2 t/m 8 personen!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.