Vogelexcursie arrangement Diependal

(1 klantbeoordeling)

348,00

Heerlijk onthaasten in Drenthe

Het vogelexcursie arrangement Diependal is een vogelverwenarrangement voor 2 personen. Drie dagen inclusief twee overnachtingen met ontbijt voor twee personen, heerlijk er tussenuit en onthaasten in één van de mooiste Bed & Breakfasts van Drenthe, inclusief een privé vogelexcursie van een halve dag, voor twee personen in Drenthe. Een volledige beschrijving van dit arrangement vindt u onder de kalender.

Wanneer u de vogelexcursie verlengt naar een hele dag krijgt u € 20 korting op boeking van de extra halve dag!

 • Zeer rustig prachtig gelegen Bed & Breakfast;
 • Ideaal gelegen voor heerlijke wandelingen;
 • Inclusief een vogelexcursie van een halve dag.

Wat is de beste tijd voor dit gebied:

JanFebMrtAprMeiJunJulAugSepOktNovDec

 

Reserveren voor het arrangement is eenvoudig

Selecteer in de onderstaande kalender de dag van de vogelexcursie en bevestig de boeking door het bestelproces verder te volgen. Onder Extra’s in de kalender, kunt u gewoon de keuze voor 1-3 personen laten staan. Kies bij de betaling mogelijkheden voor de Directe bankoverschrijving. De prijs in de kalender is alleen voor de vogelexcursie, niet voor het hele arrangement. Ik neem na de reservering snel contact op om de wensen en mogelijkheden door te nemen. Ik controleer dan de beschikbaarheid bij de B&B en reserveer deze voor jullie, hiervan krijgen jullie uiteraard een bevestiging. Ik stuur pas een factuur als alles naar tevredenheid geregeld is. De B&B stuurt een eigen factuur, zodat het totaalbedrag voor het arrangement op 348 euro uitkomt. Deze prijs is incl. toeristenbelasting.

Aangeboden door : Birds4You Vogelexcursies Categorie:

Beschrijving

Vogelreis Drenthe Erfgoedlogies Diependal
Erfgoedlogies Diependal
vogelreis Drenthe onthaasten B&B Diependal
vogelreis Drenthe onthaasten B&B Diependal
Vogelreis Drenthe B&B Diependal
B&B Diependal entree

Overnachten in Erfgoedlogies Diependal

Vanaf 15.00 uur ontvangst bij Bed & Breakfast Erfgoedlogies Diependal met een drankje en wat lekkers en u krijgt een fles wijn op de kamer. Uiteraard is dit alles inclusief twee overnachtingen. En inclusief uitgebreid ontbijt voor 2 personen.

Vogelreis Drenthe Geoorde Fuut
Geoorde Fuut
vogelreis Drenthe Rietgors
Rietgors
Vogelexcursie Diependal Dodaars
Dodaars

De privé vogelexcursie

Op dag twee, na het uitgebreide ontbijt, is het tijd voor de vogelexcursie. Deze vindt naar wens ’s ochtends van 9.00 tot 12.30 uur plaats of ’s middags van 13.00-16.30 uur. Dit is een privé vogelexcursie bij watervogelreservaat Diependal en het Hijkerveld of in en om het hoogveengebied Fochteloërveen met Birds4You.nl. In overleg is het uiteraard ook mogelijk op een ander tijdstip of dag af te spreken. Uiteraard hebben we koffie of thee met een lokale lekkernij tijdens de vogelexcursie. Daarnaast is het ook mogelijk tegen meerprijs één van mijn andere excursies te kiezen of een vogelexcursie op maat te laten samenstellen.

Cadeaubon

Vogelexcursie Cadeaubon van Birds4You.nl
Vogelexcursie Cadeaubon van Birds4You.nl

Iemand verrassen of bedanken? Dit arrangement is ook als cadeaubon beschikbaar. Neem daarvoor contact op via het contact formulier en in overleg maak ik een cadeaubon voor dit arrangement.

Het hele vogelexcursie arrangement Diependal op een rij:

 • Vanaf 15.00 uur ontvangst bij Bed &Breakfast Erfgoedlogies Diependal met een drankje en wat lekkers;
 • U krijgt een fles wijn op de kamer;
 • Uiteraard is dit alles inclusief twee overnachtingen;
 • Inclusief uitgebreid ontbijt voor 2 personen.
 • Op dag twee, na het uitgebreide ontbijt, is het tijd voor de vogelexcursie;
 • Deze vindt ’s ochtends van 9.00 tot 12.30 uur plaats of ’s middags van 13.00-16.30 uur;
 • Dit is een privé vogelexcursie bij watervogelreservaat Diependal en het Hijkerveld of in en om het hoogveengebied Fochteloërveen met Birds4You.nl. In overleg is het uiteraard ook mogelijk op een ander tijdstip of dag af te spreken;
 • Uiteraard hebben we koffie of thee met een lokale lekkernij tijdens de vogelexcursie;
 • Daarnaast is het ook mogelijk tegen meerprijs één van mijn andere excursies te kiezen of een vogelexcursie op maat te laten samenstellen.
Andrea de Vries
Uw gids: Andrea de Vries

 

 

 

 

 

 

Een samenwerking van B&B Erfgoedlogies Diependal en Birds4You.nl.

Annulering overnachtingen B&B volgens voorwaarden Erfgoedlogies Diependal, voor de vogelexcursie zijn de voorwaarden van Birds4You.nl van toepassing.

1 beoordeling voor Vogelexcursie arrangement Diependal

 1. Arend Jan en Henny

  Beste Andrea,

  Twee overnachtingen in de bed en breakfast Erfgoedlogies Diependal. Gekregen van de kinderen en kleinkinderen met een middag vogelexcursie.
  Een goede combinatie. Een hele middag op pad met Andrea, eerst naar Diependal, een bijzondere kijkhut en daarna naar het Hijkerveld.
  Met elkaar hebben we 44 soorten gespot, dankzij de uitgebreide kennis van de gids. Alles met elkaar een bijzondere ervaring.

  Arend Jan en Henny

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…