Vogelexcursie Cadeaubon

50,00358,00

Alle velden hieronder zijn verplicht
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Vogelexcursie cadeaubon

De vogelexcursie cadeaubon is een origineel cadeau. Vogels kijken is een fantastische hobby ongeacht de leeftijd. Het is een actieve ontspannende bezigheid waarbij u de beslommeringen van elke dag even helemaal achter u kunt laten met een dagje uit in de vrije natuur. De cadeaubon kan voor bijna alle excursies op mijn site gebruikt worden, ook voor de excursies van andere aanbieders. Het is technisch helaas nog niet mogelijk met de cadeaubon rechtstreeks fotoproducten te bestellen. Maar geen nood, het is wel mogelijk met een gekochte cadeaubon via mij een fotoproduct te bestellen. Neem hiervoor contact op met mij. Wanneer het totale bedrag niet helemaal gebruikt wordt, dan blijft het resterende saldo gewoon beschikbaar tot de vervaldatum.

En geen probleem als er geen excursie voor de ontvanger bij is in mijn vogelexcursie aanbod. In overleg met hem of haar stel ik er dan één samen, helemaal naar wens en op maat in Friesland, Groningen of Drenthe. Zo kan iedereen toch lekker vogels kijken zoals hij of zij dat wenst!

Vogelexcursie Onlanden IJsvogel
IJsvogel
Vogelexcursie Fochteloerveen Slangenarend
Slangenarend
Vogelexcursie Zuidlaardermeer Zeearend 2
Zeearend

Informatie

  • De vogelexcursie cadeaubon is persoonsgebonden en mag alleen gebruikt worden door de ontvanger of door de schenker van de bon. In het geval u onverhoopt de bon door iemand anders wilt laten gebruiken dan kunt u hiervoor contact opnemen met mij. Ik zorg er dan samen met u voor dat de bon op de nieuwe naam gezet wordt;
  • Het is niet toegestaan de cadeaubon door te verkopen of anderszins te verhandelen.
  • De cadeaubon is tot twee jaar na aankoop te gebruiken op mijn site. Uiteraard staat de vervaldatum op elke bij mij gekochte bon;
  • Het is niet mogelijk de cadeaubon in te wisselen voor geld;
  • Het is niet mogelijk met de cadeaubon andere cadeaubonnen te kopen;
  • De cadeaubon wordt binnen 3 werkdagen door mij verzonden;
  • Ik verzend de cadeaubon in een neutrale witte envelop;
  • Gratis verzending!

 

 

De Vogelexcursie cadeaubon

Een vogelexcursie is een origineel en prachtig cadeau voor elke vogelliefhebber, of het nu om een doorgewinterde vogelkijker gaat of om een beginner. De ontvanger kan de cadeaubon vrij besteden binnen mijn site. En geen nood als het totale bedrag niet in één keer besteed wordt, het rest saldo blijft gewoon geldig! Verras uw partner, collega, geliefde of wie u ook maar wilt verwennen met mijn cadeaubon.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…