Wandelexcursie 20 mei 2016 Vogelweek het Noordsche Veld bij Norg

5,00

Voor iedere deelnemer stellen wij als presentje een Birds4You.nl cadeaubon ter waarde van € 10,=  beschikbaar!

Niet beschikbaar

Categorie:

Beschrijving

Vogelweek Noordsche Veld bij Norg wandeling

Vogelweek Noordsche veld wandeling: Op vrijdag 20 mei 2016 organiseert Birds4You.nl in het kader van de Nationale Vogelweek 2016 in samenwerking met de Vogelbescherming een avondwandeling vogels kijken voor beginners. Gedurende deze wandeling zullen wij de vogels van bos, veld en heide gaan zien. Aangezien deze excursie door en langs de verschillende biotopen voert, zullen wij de specifieke soorten van die gebieden ontdekken. De duur van de wandeling zal ongeveer 2 uur zijn de afstand is maximaal 5 km. Het is aan te raden stevige wandelschoenen te dragen en bij het weer passende kleding. De begeleiding van deze wandeling zal bestaan uit 2 gidsen. Ook gaat er uiteraard een telescoop mee om de vogels nog beter te kunnen zien, ook de vogels welke verder weg zijn en anders niet te zien zouden zijn.

Vogels die wij hopen te waarnemen zijn onder andere: Grote Bonte Specht, Sperwer, Havik, Roodborsttappuit, Buizerd, Torenvalk, Kneu, Geelgors, Goudhaan en Putter en nog veel meer!

Er zijn voor de deelnemers die zelf geen verrekijker hebben een aantal eenvoudige huurkijkers beschikbaar (maximaal 8 stuks). De kosten hiervoor zijn € 2,= per kijker en kunnen bij de start van de excursie contant voldaan worden bij de gids. De kosten voor deelname aan de wandeling bedragen € 5,= en ook deze kunnen bij de start contant betaald worden.

Wij verzamelen ons bij de parkeerplaats van het Noordsche veld naast de Peergroup, ingang tegenover theehuis de Bosrand aan de Norgerweg tussen Donderen en Norg. De wandeling start om 19.30u en we verwachten rond de klok van 21.30u terug te zijn bij de auto’s.

Aanmelden voor deze wandeling kan uitsluitend via de website van de Nationale Vogelweek. Hier staat ook meer informatie over deze wandeling. Wacht niet te lang met aanmelden want vol = vol!

Voor iedere deelnemer stellen wij als presentje een Birds4You.nl cadeaubon ter waarde van € 10,=  beschikbaar!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…